Vi selger kvalitets telt til terrassen eller til alle livets store fester.

Teltenes tak- og sideduker er fremstillt i 3 meters moduler av branngodkjent 720g PVC-duk med 9 x 9 tråder og low-wick garn. Dukene er med akryllakk, noe som gir en robust støvavisende overflate. 

Hvem kjenner ikke til problemet at takdukene over tid blir misfarget på grunn av at fukt trenger inn? Dette ungåes da det brukes duk med low-wick garn, som kapsler inne fukten. Dermed kan ikke fukten spre seg sånn at det blir store områder som er misfarget, noe som gjør at dukene holder seg pene i årevis - det er naturligvis uten ekstra kostnader.
  
Teltene leveres som standard i ensfarget, hvit duk. Men kan også leveres i forskjellige farger, ensfarget eller stripete, det lages etter ditt ønske. Får du bruk for suppleringsdeler pga. det er blitt farge på duken eller jordslag, leveres det alltid samme farge som du har fått før.

 

Alt i PVC presenninger 
  

- Standardmål eller specialfremstillt etter eget ønske
- Fritt fargevalg med eller uten trykk.
- Presenningerne kan naturligvis leveres med logo, foto  eller annen form for illustration.
- Pvc presenningene er dansk produseret.

- Vi er lagerførende i pvc dekningspresenninger i fargene blå og grå i standard størrelse 6 x 4 meter samt   5 x 8 meter i kvaliteten 600 gr. pvc            duk til omgående levering.