Teltutleie - til beste pris

Planlegger du et utendørsarrangement? Kanskje skal du arrangere fødselsdag, bryllup eller innflyttningsfest i din hage? Her er det opplagt å vurdere telt, for å skape rammene for en god fest. Det kan virke som en større oppgave å finne nettopp den beste løsningen innenfor telt, noe som innfrir dine spesifikke behov og krav til din fest. Markedet er stort, og der er mange utleiere, som alle kan levere forskjellige løsninger innen for telt. Nettopp derfor tilbyr A-Tech Teltutleie en service som innfrir dine ønsker til et flott arrangement. Vi sender deg flere forskjellige tilbud på leieavtaler, så du kan velge den beste løsningen til den beste pris. Dette er gratis og uforpliktende.

Pris på leie av telt

Priser varierer alt etter behov. Noen har kun bruk for et lite telt og skal ikke ha innredning med gulv, stoler, bord og lys osv. I så fall vil prisen være relativ billig. Der er likevel flere faktorer, som kan påvirke prisen på leie av telt. Hvis du skal leie et stort telt med innredning; bord og stoler, vil prisen stige forholdsmessig. Skal du ha belysning, scene, gulv og dansegulv med til teltet, vil prisen stige ytterligere. A-Tech teltutleie vil være behjelpelige og tilby deg en service med å finne de beste løsningene til de beste prisene.  Fyll ut kontaktinformasjonen som er på siden om oss, så vil du innen kort tid motta et tilbud på det du har bedt om tilbud på. Husk, veiledningen er gratis og uforpliktende.

Hva bør man overveie når man velger å leie telt?

Det er viktig at du i planleggingsfasen klarlegger dine behov og forventninger til oss. Det sikrer deg mot å stå overfor akutte problemer, når arrangementet skal løpe av stabelen. Hvis du allerede nå gjør deg noen tanker omkring de praktiske foranstaltninger, er det også enklere at tilby deg en nøyaktig pris på leie av telt og/eller utstyr. Du kan for eksempel overveie følgende aspekter i forbindelse med leie av telt:

Teltets størrelse i forhold til antall gjester

Der skal være plass til alle gjester og gjerne litt ekstra, så man ikke sitter for tett. Derfor skal du sikre deg, at ditt telt er stort nok til at alle kan være der. En god start vil være å få et overblikk over antall gjester, og hvordan bordene skal plasseres. En god pekepinn er at der skal være 1m2 til hver gjest, men dette kan variere alt etter som hvordan du ønsker å innrede teltet. Hvis der skal være plass til annet i tillegg til gjester: for eksempel bar, scene, buffet, dansegulv, gavebord, talerstol, garderobe eller andre ting, må teltet naturligvis være større.

Er der hjelpere nok til det praktiske?

Vær oppmerksom på en del arbeid i forhold til oppstilling og nedtaking av telt. Det kan være mye arbeid å sette opp et telt, samt å ta det ned.  Her bør man alliere seg med folk som kan hjelpe til med denne type fysisk arbeid.  Alternativt kan du overlate alt dette arbeidet til A-Tech Teltutleie som  setter opp teltet og tar det ned svært raskt. Dermed kan du konsentrere deg om andre praktiske ting.

Hvor lenge skal du bruke teltet?

I forbindelse med leie av telt må du gjøre deg opp noen tanker om hvor lenge du skal bruke teltet. Skal du kun bruke teltet i to dager, eller varer ditt arrangement opptil flere dager? Prisen på leie av telt avhenger selvfølgelig av hvor lenge du skal bruke teltet. Derfor er leieperioden viktig at få klarlagt. Her på A-Tech Teltutleie mottar du tilbud på leie av telt med mulighet for en lang leieperiode, hvis dette ønskes.

Hvordan er kjøreforhold i henhold til transport og oppstilling/nedtaking av telt?

Du bør gjøre deg noen tanker om hvordan teltet skal transporteres frem til oppstillingsstedet. Hvis der er forhold, som gjør transporten vanskelig, er dette vesentlig å nevne. Må teltet bæres fysisk over et lengre område, ska det taes opp med A-Tech Teltutleie.

Hvordan skal teltet innredes?

Du bør vurdere hvordan teltet skal innredes. Ønsker man at bord arrangeres i hestesko eller med separate bord? Skal bordene være runde eller firkantede? Du bør lage en skisse over hvordan teltet skal innredes, slik at  dine ønsker er tydelige for oss. Dette vil sikre at tilbudet skreddersys til dine behov. Atech teltutleie vil gi deg flere alternative løsninger, tilbud og priser på leie av telt med mange muligheter for innredning.

Har du behov for catering?

Når man velger å leie telt, kan det være relevant at få bragt maten utenfra. Det sparer deg ytterligere for praktisk arbeid hvor du heller kan delta og nyte festen. I utgangspunktet er det ikke begrensninger for catering. Det varierer dog på hva slags avtaler man får med ulike cateringfirmaer. Man kan selvfølgelig selv velge et cateringfirma, men da står du også selv stå for koordineringen. A-Tech Teltutleie kan gi tilbud på catering ved leie av telt.

Er underlaget plant?

Hvis underlaget på oppstillingsstedet ikke er plant, må området planeres. Dette hvis det skal eksempelvis legges gulv. Det gjøres ved hjelp av oppklossingsmateriell eller bark for å fylle i hullene. Dette sikrer at gulvet ikke er ujevnt eller vipper. Oppklossing tar ekstra tid, og prisen blir derfor høyere. Det er viktig å ta med i vurderingen hvorvidt det er nødvendig med oppklossing ved leie av telt. Et skeivt underlag er vanskelig å rette opp når teltet er ferdig installert. A-Tech Teltutleie tar opprettingen når gulvet legges.

Skal teltet være gulvbelagt?

Det er muligheter for å leie gulv når man velger å leie telt. Gulv i telt gir et mer helhetlig uttrykk og en lekker finish. Det er dessuten mer praktisk i forhold til at holde kulden fra jorden borte og sikre at dine gjester går tørrskodde i teltet. Plen kan raskt bli trampet ned. Dette vil et gulv beskytte mot.  Det koster selvfølgelig ekstra, men det kan være verdt prisen. A-Tech Teltutleie kan gi tilbud på ulike typer gulv.

Skal der være dansegulv?

Hvis du skal holde fest med dansegulv, må dette opplyses om.  Du bør også gjøre deg noen tanker om dansegulvets størrelse i forhold til antallet gjester. På A-Tech Teltutleie får du forskjellige tilbud og priser på telt med mulighet for dansegulv.

Ønsker du scene?

Hvis du skal benytte en scene, må du også her gjøre deg noen tanker om størrelse. Er det en stående gitarist/vokalist, er det en trio eller er det syv manns band med trommesett som skal underholde? Skal der være muligheter for å omrokere bord i forbindelse med konserten? Slike arrangementer tar ekstra plass, og påvirker også scenens størrelse og bør derfor nøye overveies i forbindelse med leie av telt. A-Tech Teltutleie kan gi forslag og tilbud på scene i forbindelse med leie av telt.

Hva skal dine gjester sitte på?

Det er  viktig å vurdere hva slags type stoler du skal ha til ditt arrangement. Skal det være benker, stoler, formstoler, sekkestoler eller kanskje sofaer? Der er ulike priser i forhold til dine ønsker, alt etter hvilken type stol du velger. Det er viktig å vurdere hva slags type stol i forhold til teltets underlag. Hvis man vil benytte stoler direkte på gressmatte, er det begrensninger på hva slags type stol som kan benyttes. Gjør derfor en vurdering på hva slags type stol som egner seg i forhold til underlag. Forhør deg om de ulike mulighetene og priser på stoler.

Hva med belysning i teltet?

Det kan være behov for belysning i teltet, spesielt hvis festen holdes om aftenen. Dessuten bidrar lys til ekstra hygge. Man kan for eksempel anvende lyskjeder med klare eller kulørte pærer, som henger rundt langs kappen i teltet. Andre ønsker lysekroner og lampetter langs sidene av teltet, hvilket bidrar til en romantisk stemning. Mulighetene for belysning er mange. A-Tech Teltutleie kan gi råd og tilbud på ulike typer belysning i teltet.

Ønsker du varme i teltet?

Avhengig av årstiden kan det være relevant med varme i teltet. Du bør derfor overveie behovet for dette. Hvis du ønsker varme i teltet, kan du ved leie av telt, også leie gassvarmeovner eller større dieselvarmere, som sikrer god temperatur i teltet - også om natten.

Skal der bygges entre til teltet?

En entré kan bidra til hygge og et bedre helhetsinntrykk. Kan brukes til garderobe. Vær likevel oppmerksom på at gjester som sitter ved inngangen til entreen, vil kunne kjenne trekk og kulde. A-Tech er behjelpelige med å finne en god løsning hvis det er ønskelig med entré.

Hva annet kan jeg leie?

I forbindelse med leie av telt er det også muligheter  for å leie mye annet.  Prisene varierer avhengig av hva man ønsker. Nedenfor er eksempler på hva som kan leies;

  • Service (kuverter)
  • Glass
  • Skåler & fat
  • Popcorn & slush-icemaskiner
  • Øltårn
  • Varmelamper
  • Gassovner
  • Musikkanlegg m. mikrofon
  • Kaffemaskiner
  • Duker & servietter

Forhør deg hvis du har du spesifikke ønsker i forbindelse med leie av telt. A-Tech Teltutleie tilstreber å yte den best service og er villige til å gå ekstra langt for å gi deg en god opplevelse.

Forsikring av teltet

Atech teltutleie leier ut telt med forsikring.

Forsikring er nødvendig i forhold til uhell og eventuelle brannskader. Forhør deg vedrørende forsikringsmessige forhold, slik at du er trygg ved å holde ditt arrangementet.